Αναζήτηση

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ - ΣΙΝΑ 8 ΗΜΕΡΕΣ

1η ημ. 03/10/2011 Δευτέρα :
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ – ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
Συνάντηση στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Επανομής στις 21:00 μ.μ, μετάβαση στο αεροδρόμιο Μακεδονία και πτήση με την Aegean air. Άφιξη μέσω Αθηνών στο Τελ Αβίβ τα ξημερώματα της 04/10/2011.

2η ημ. 04/10/2011 Τρίτη:
ΛΥΔΑ- ΟΡΟΣ ΕΛΑΙΩΝ- ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ
Επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά στη Λύδα όπου θα προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγίου Γεωργίου. Προσκύνημα στο Όρος των Ελαιών απ’ όπου ανελήφθη ο Κύριος, στην Γεθσημανή στον Τάφο της Παναγίας και τέλος προσκύνημα στον Βράχο της Αγωνίας. Κατά της 12:00 τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Στη συνέχεια προσκυνήματα εντός Πόλεως όπου θα προσκυνήσουμε στο σπίτι της Αγ. Άννης, το Πραιτώριο, το Ναό της Αναστάσεως ( Γολγοθάς, Αποκαθήλωση, Πανάγιος Τάφος, προσωρινή φυλακή του Κυρίου, Εύρεση του Τιμίου Σταυρού, το παρεκκλήσι του Αδάμ). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και ξεκούραση.
1η διανυκτέρευση στην Ιερουσαλήμ

3η ημ. 05/10/2011 Τετάρτη:
ΘΑΒΩΡ - ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ –ΝΑΖΑΡΕΤ - ΚΑΝΑ
Αναχώρηση για το Όρος Θαβώρ όπου έγινε η μεταμόρφωση του Κυρίου μας. Συνεχίζουμε για τη Ναζαρέτ (προσκύνημα στον τόπο του Ευαγγελισμού ),την Κανά (πρώτο θαύμα του Κυρίου μας) και γύρος της Τιβεριάδας όπου βρίσκεται το Όρος των Μακαρισμών, Καπερναούμ. Τέλος στον Ιορδάνη ποταμό αγιασμός των υδάτων. Επιστροφή στην Ιερουσαλήμ.
2η διανυκτέρευση στην Ιερουσαλήμ

4η ημ. 06/10/2011 Πέμπτη:
ΒΗΘΛΕΕΜ – ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ – ΚΑΤΑΜΟΝΑΣ - ΣΙΩΝ
Αναχώρηση το πρωί για τη Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε το Σπήλαιο της Γεννήσεως, το σπήλαιο των νηπίων, το χωριό των ποιμένων και την Μονή του Αγ. Θεοδοσίου. Στη συνέχεια επίσκεψη στη Μονή του Αγ. Σάββα. Επιστρέφοντας στην Ιερουσαλήμ προσκύνημα στην Ορεινή εκεί όπου βρίσκεται το σπίτι του Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου, στην Μονή του Τιμίου Σταυρού και τέλος στο Καταμόνας στην Μονή του Αγ. Συμεών Θεοδόχου. Τέλος προσκύνημα στην Σιών όπου θα δούμε το υπερώο και το σπίτι του Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου.
3η διανυκτέρευση στην Ιερουσαλήμ

5η ημ. 07/10/2011 Παρασκευή: ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ-ΣΙΝΑ
Αναχώρηση για τη χερσόνησο του Σινά και την Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνας μέσω Νεκράς Θάλασσας. Διέλευση των συνόρων Ισραήλ-Αιγύπτου. Άφιξη στο Μοναστήρι, τακτοποίηση στους ξενώνες και διανυκτέρευση. Τα μεσάνυχτα ανάβαση στην Αγία Κορυφή (Χωρήβ) για όσους το επιθυμούν.
4η διανυκτέρευση στην Ι. Μ. Αγ. Αικατερίνας

6η ημ. 08/10/2011 Σάββατο:
ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ – ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
Θεία λειτουργία στο καθολικό της Μονής για όσους θα παραμείνουν στην Μονή. Προσκύνηση των λειψάνων της Αγίας Αικατερίνη, ξενάγηση εντός και πέριξ της Μονής και στη συνέχεια αναχώρηση για τα σύνορα Αιγύπτου-Ισραήλ. Μετά τη διέλευση των συνόρων και τις καθιερωμένες στάσεις, άφιξη στην Ιερουσαλήμ.
5η διανυκτέρευση στην Ιερουσαλήμ

7η ημ. 09/10/2011 Κυριακή:
ΦΡΕΑΡ ΙΑΚΩΒ –ΙΕΡΙΧΩ
Εκκίνηση με προορισμό το Φρέαρ του Ιακώβ στην Σαμάρεια όπου φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγ. Φιλούμενου. Αναχώρηση για την έρημο της Ιουδαίας, το Σαραντάριο Όρος και τις Μονές του Αγ. Γερασίμου του Ιορδανίτου και του προφήτου Ελισσαίου. Συνεχίζουμε για προσκύνημα στη Μονή της Αγίας Μάρθας και Μαρίας στη Βηθανία. Η υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη για ατομικά προσκυνήματα και αγορά.
6η διανυκτέρευση στην Ιερουσαλήμ

8η ημ. 10/10/2011 Δευτέρα:
ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εκκίνηση για το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ και αναχώρηση με πτήση της Aegean Air. Άφιξη το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη μέσω Αθηνών.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:
Αεροπορικά εισιτήρια Θεσ/νίκη –Αθήνα -Τελ-Αβιβ - Αθήνα - Θεσ/νίκη.
Φόρους αεροδρομίων (Ελλάδος - Ισραήλ).
Φόρους συνόρων (Ισραήλ - Αιγύπτου).
Το φόρο εισόδου στο Σινά.
Την μεταφορά από Επανομή – Αεροδρόμιο – Επανομή με λεωφορείο του γραφείου μας.
Τις μετακινήσεις και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με σύγχρονα, κλιματιζόμενα, τοπικά λεωφορεία.
Τις πέντε (5) διανυκτερεύσεις στην Ιερουσαλήμ σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό και ένα γεύμα.
Την μια (1) διανυκτέρευση στο Σινά στους ανακαινισμένους ξενώνες της με πρωινό και ένα γεύμα.
Την ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί.
Τα μικρά λεωφορεία για τον Αγ. Σάββα.
Φιλοδωρήματα οδηγών και σερβιτόρων.
Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Συνοδό-αρχηγό του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:
Ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
Επιπλέον γεύματα, ποτά, τηλεφωνήματα κλπ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιείται κατά την κρίση του αρχηγού όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του χωρίς όμως να παραληφθεί κάποιο προσκύνημα.
Σε περίπτωση που για λόγους ανεξάρτητους της θέλησής μας δεν μας επιτραπεί η είσοδος σε κάποια από τα προσκυνήματα (π.χ. στη Βηθλεέμ, Ιεριχώ, φρέαρ Ιακώβ ) το γραφείο μας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.
Σας συνιστούμε να ε ν ε ρ γ ή σ τ ε  ε γ κ α ί ρ ως για την έκδοση των διαβατηρίων σας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 1150 ₠ το άτομο

Διαφορά μονόκλινου: 170 ₠

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

π. Γεώργιος Κατζιγκάς: 6945 810 331

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου